tiistai 6. marraskuuta 2012

Miehekkäät kirjoneulesukat

Heippa taasen!

Sain vihdoin ja viimein lupaamani kirjoneulesukat ystävän aviomiehelle valmiiksi. Kysymyksessä on erittäin huumorintajuinen ja rempseä mies, joten hänelle voi tehdä mitä erilaisempia sukkia ilman pelkoa, että ne jäisivät pitämättä!

Pidemmittä puheitta, saanko esitellä elämäni ensimmäiset "viralliset" kirjoneulesukat!Lanka: Novita 7 veljestä, kirkas keltainen ja kirkas sininen
Puikot: 3.75mm Kollagé
Koko: miesten reilu 44
Malli: Perussukka Novitan sukkalehdestä otetulla sydänkuviolla
Kulutus: 142 g

Voin kertoa, että "ekakertalaiselle" olivat todella vaikeat.... Kuva kaunistaa lopputulosta. Ne eivät todellakaan näyttäneet noin sileiltä ja tasaisilta. Toivottavasti käytössä ovat kuitenkin toimivat.
Näitä sukkia varten pyysin apua facebookin neuleryhmästäkin, koska langat olivat solmussa ihan jatkuvasti. Sieltä sainkin vinkin hommata tällaisen:Kyseessä on siis langanohjain. Kuva on lainattu erään loistavan nettikaupan sivuilta, josta myös tuon kyseisen laitteen tilasin. Kauppa on Lumoava Lanka. Ei voi kuin lämpimästi suositella kyseistä nettikauppaa! Toimitus oli erittäin nopea ja palvelu todella ystävällistä! Eikä kyseinen kapistuskaan ole hinnalla pilattu! Tämä langanohjain poisti lankojen sotkeutumisongelman samantien! Lisäksi langat pysyivät sormella koko ajan oikeassa järjestyksessä! Kaikinpuolin loistava keksintö, harmi vaan, ettei nämä sukat enää ehtineet valmiiksi ennen tämän vuoden sukkasadon päättymistä.                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti