torstai 9. toukokuuta 2013

MM-kisasukkia!

Hei vaan!


Minä odotin kuin kuuta nousevaa jääkiekon MM-kisojen alkua! :D Tiesin, että silloin on hyvä mahdollisuus istua alas ja neuloa samalla kun seuraa pelejä. Katson kuitenkin vain suomen pelit, joten en istu telkkarin edessä joka päivä ja koko ajan. Nämä sukat ovat siis valmistuneet jääkiekkoa seuratessa!
Lanka: Novita 7 veljestä

Puikot: 3.75 mm Kollagé
Koko: naisten 37
Kulutus: 130 g


Muuntelin tuota Novitan ohjetta hieman. Tein huomattavasti pidemmän varren ja myös pidemmän tuosta varren pitsiosasta. Näiden kovanonnen sukkien piti mennä ystävälle lahjaksi kunnes tajusin kun olin ensimmäisen sukan saanut valmiiksi, että olen tätä kyseistä mallia neulonut joskus ennenkin.... Kuinka ollakaan, tarkistus blogista ja niinhän minä olin tehnyt ja vielä antanut kyseiset sukat lahjaksi tälle samalle ystävälle! Ei auttanut kuin hiukan ärsyyntyä ja neuloa näistä itselle sopivat. Menevät nyt vielä aluksi lahjakoriin ja sieltä poimin ne sitten itselleni, jos kovasti huutelevat. Nätit noista mielestäni kuitenkin tuli ja asettuivat jopa minun paksuihin pohkeisiinikin.Edellisistä sukista "hermostuneena" päätin aloittaa samantien uuden projektin tuolle ystävälle. Ensimmäinen ongelma oli löytää kiva ohje. Tuntui, että kaikki hyvät olen jo käyttänyt. Ei auttanut kuin taipua tekemään piirakkasukkaa, vaikka itse en pidä kyseisen sukan ulkonäöstä. Lankaa kaupasta ja puikot heilumaan. Suomen pelikin tuli taas sopivasti telkkarista! :D Nämä valmistuivat kahden pelin aikana alusta loppuun valmiiksi, myös päättelyt tuli siinä samalla tehtyä.
Lanka: Novita 7 veljestä

Malli: Novita Piirakkasukka (Novitan sukkalehdestä)
Puikot: 3.75 mm Kollagé
Koko: naisten 38
Kulutus: 112 g


Kuvassa sukat jäävät kärjistä rumasti ryttyyn. Ovat minulle numeroa liian suuret eikä sopivampia jalkoja ollut kuvatessa tarjolla. Nämä menevät nyt tuolle ystävälle ja toivottavasti ilahduttavat! Muuntelin ohjetta kärjen osalta omaan mieleen sopivammaksi, samoin tein huomattavasti pidemmän joustinneuleen tuonne varren yläosaan, jotta pysyisivät paremmin jalassa. En tiedä, mitä vierastan tuossa piirakkasukan ulkonäössä. Se ei vaan jotenkin sytytä. Valmistuivat kuitenkin taas kahden suomen pelin aikana alusta loppuun, joten eivät olleet vaikeat ja mallikerran oppi nopeasti ulkoa.Tänään on ollut helatorstain vuoksi vapaapäivä. Taivaalta on tullut kaatamalla vettä, joten mitäpä sitä muutakaan olisi tehnyt kuin neulonut. Nyt puikoilla ovat huopatöppöset anopille Purosta. Katsotaan, montako suomen peliä tarvitaan noiden valmistumiseen! :D Tehokasta sukan neulontaa, kiitos kisojen! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti