keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Pitsineulesukat

Hei vaan!

Nyt saan vihdoin ja viimein blogattua nuo tekemäni pitsineulesukat, jotka ehtivät UFOutuakin jo kertaalleen.
Tein nämä pikkusiskolleni nyt syntymäpäivälahjaksi. Alunperin ne pitivät olla valmiina jo kuukausia sitten, mutta silloin iski neuleblaah ja tekeminen pysähtyi kuin seinään.

Tässä ne nyt kuitenkin ovat! Nämä eivät osallistu tämän vuoden sukkasatoon, koska näistä toinen oli tehty jo aiemmin.                                    Lanka: Novita 7 veljestä
                                    Puikot: 3.75 mm Kollagé
                                    Malli: Pitsineulesukat
                                    Koko: naisten 39
                                    Kulutus: 147 gNäiden kanssa meinasi tulla jo paniikki. Huutelin apua facebookissakin, koska olin varma, että lanka löppuu kesken ja lisäksi tuo lanka oli poistoväri, jota ei tuntunut enää saavan mistään. Löysin kuitenkin eräästä nettikaupasta lankaa vielä kerän ja tilasin heti. Siinä lankaa odotellessani ajattelin neuloa niin pitkälle kuin lanka riittää. Kuinka ollakaan.... Lanka riitti loppuun asti ja vielä jäi metrin pätkä jäljellekin. En vaan uskonut kerää katsoessani, että se oikeasti voisi riittää, mutta niin vaan riitti! :D Malli oli ihanan helppo ja mielestäni sukat ovat kauniit!

Tällä hetkellä puikoilla on miesten perussukat seiskaveikasta. Ensimmäinen on kärkikavennuksia vaille valmis ja sitten pääsisi aloittelemaan sille paria ja saisi taas sukkasatoa kartutettua! 

3 kommenttia:

  1. Todella sirot ja ihanan näköiset <3 Värikin olis just miulle passeli :D oliko mitä värisävyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Novitan 7 veljestä tuo oli, mutta himpuran vyötettä ei enää ole tallessa. :( En osaa siis kertoa värinumeroa, mutta tuo kuva vääristää jonkun verran! Luonnossa sävy on tummempi. Mä tykkäsin kovasti loppujen lopuksi neuloa noita sukkia! Ne oli helpot kun oppi muistamaan mallikerran ulkoa! :) Suosittelen lämpöisesti tuota mallia! :)

      Poista