sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Misfit sukat

Hei taas!

Tässä onkin ollut nyt pidempi väli sukkien valmistumisessa. Muussa elämässä on ollut niin paljon vastoinkäymisiä ja kaikenlaista surua, ettei ole jaksanut keskittyä neulomiseen.
Nyt asiat alkavat kuitenkin palata taas uomiinsa, joten olen nämäkin sukat saanut neulottua, tosin minun tahdilleni erittäin hitaasti.


Malli: Misfit Socks
Puikot: 3.75 mm Kollagé
Lanka: 7 veljestä (turkoosi)
Koko: naisten 37-38
Kulutus: 108 g

Sukat ovat samankokoiset, vaikka kuva väittää ihan muuta. Kännykkäkameralaatua kun on. Olin vaan todella laiska, enkä jaksanut kaivaa järkkäriä esille.

Näistä sukista tuli todella kauniit. Mallia muutin sen verran, että tein vahvistetun kantapään. Ensin tuo palmikko tuntui taas työläältä neuloa pitkän ajan palmikkotauon jälkeen, mutta toiseen sukkaan se tulikin jo hyvinkin nopsasti. Palmikot vaan eivät ole mun suuria lemppareita. En meinaa jaksaa pelata palmikkopuikon kanssa, joten siksi harvoin teen palmikkomalleja. Tämä oli kuitenkin mielestäni niin kaunis, että oli ihan pakko!

Seuraavaksi puikoille hyppää joko miehen perussukat tai sukat ystävälleni. Noiden ystäväsukkien lanka on vaan niin ohkaista, että neulomiseen menee melkoinen aika. Saatan siinä ohessa tehdä paksumpaakin sukkaa, jos ohut lanka alkaa tympäistä.

Nyt sunnuntaitöiden pariin! Mukavaa sunnuntaita kaikille!

3 kommenttia:

  1. Kyllä kannatti neuloa nuo palmikot, näyttävät niin hyvältä. Mielenkiintoista, kun palmikko onkin vaakasuoraan.

    VastaaPoista