sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Pirteät miesten perussukat

Moi vaan!

Sain tänään valmiiksi miehelleni villasukat. Edelliset ovat jo puhkikulutetut ja mies ehdotti, että parsisin ne vain kuntoon. Molemmissa on nyrkin mentävä reikä, joten totesin, etten todellakaan ala niitä enää parsia vaan neulon kokonaan uudet! Mies sai valita langat ja sukkien ulkonäön. Ihana, että joku miespuolinenkin tahtoo vähän räväkämmät sukat! Kuvan värit eivät ole kohdallaan, kiitos valaistuksen. Vihreä on siis omenanvihreä eli monta astetta kirkkaampi, kuin kuva väittää! 

Tässäpä lopputulosta:


Langat: Novita 7 veljestä (omenanvihreä 309) ja Novita 7 veljestä Tweed (802)
Malli: perussukka vahvennetulla kantapäällä ja sädekavennuksella
Puikot: 3.75 mm Kollagé
Koko: miesten 42
Kulutus: 123 g

Kuvassa sukkia ei ole pingotettu, joten siitä pieni epätasaisuus. Sukat odottavat miestä valmiina, kun hän palaa kalastuskisoista kotiin. Aikaa näiden tekemiseen meni vain pari iltaa töiden ohessa.

Tänään olin tehokas ja heti aamusta tein suursiivouksen. Harmi vain, että pilasin lopputuloksen lämmittämällä leivinuunia, joka päätti sitten olla vetämättä ja työnsi kaiken savun sisälle. Nyt talossa haisee niin kova savu, että tuntuu ihan silmissä asti. Onneksi haju häviää parissa päivässä.

Nyt sunnuntairuoan tekoon ja saunan lämmitykseen! Mukavaa sunnuntaita kaikille!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa tutulta tuo leivinuunin lämmittäminen sisäänpäin :D

    Mie kerran sytytin tulen uuniin, katoin että joo hyvin palaa ja rupesin tiskaamaan. Sitten kun minuutin päästä käännyin katsomaan uunia niin kas, huone olikin niin täynnä savua että en enää meinannut nähdä koko laitosta :D

    VastaaPoista