lauantai 16. maaliskuuta 2013

Ja taas pitsisukkia!

 Heippa!

Ette ikinä arvaa, mitä olen neulonut?! :) Yllättäen parit pitsisukat! :) Ystäväni halusi itselleen ja tyttärelleen myös kyseiset sukat, nähtyään tuon edellisen postauksen, joten minäpä pistin puikot viuhumaan samantien.
Olen ollut tämän viikon talvilomalla, joten aikaa on ollut neuloa juuri niin paljon kuin olen tahtonut. Lisäksi matkasin Tampereelle ja takaisin junalla, ja mikäpä junassa olisi parempaa tekemistä kuin neulominen. Olen nyt saanut valmiiksi näitä pitsi-ihmeitä 3 paria 4 vuorokaudessa! Pikkuisen lähti taas käsistä! Eikä tarina pääty vielä tähän.... Ensin kuitenkin lisätiedot sukista.


  Pitsit nuorelle neidille


Pitsit ystävälle

Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3.75 mm Kollagé
Koko: naisten 37 molemmissa väreissä
Kulutus: siniset 122 g, tummanharmaat 115 g

Takaisin mainitsemaani tarinaan....
Junassa on luonnollisesti konduktööri. Hän näki minun neulovan noita pitsisukkia ja kyseli, että hänellekö neulon? Ilmoitin, että pitsisukkia arvon herra tuskin tahtoo, mutta että tokihan hänellekin sukat teen, jos näin haluaa! Antaa vain osoitteen ja koon niin toimitan sukat postitse! Luulin konduktöörin ottavan asian vitsinä, mutta niinpä vain nuori mies kaivoi taskustaan paperia ja kynän ja kirjoitti nimen, osoitteen ja sukkien koon minulle ylös! Värin saan kuulema päättää itse, harmaat sukat edelliset olivat olleet. Päätin sitten samoin tein tehdä 2 paria, jotta riittävät hetken. Lupasin tehdä sellaiset sukat, joita kehtaa muillekin matkustajille esitellä! :D
Ensimmäinen pari onkin jo puikoilla. Värinä ja lankana Novitan 7 veljestä Polkka. Toisen parin ajattelin tehdä Novitan Nostalgiasta. Näissä sukissa käytän ekaa kertaa viime viikonloppuna hommaamiani uusia puikkoja! Ostin kahdet KnitPron Karbonz sukkapuikot ja voin sanoa näin yhden sukan kokemuksella, että ovat todellakin yhdet parhaista puikoistani! Nämä ja Kollagén kantikkaat ovat ainoat, joilla tästä eteenpäin neulon!

Mutta nyt takaisin puikkojen pariin! Vielä on hiukan iltaa jäljellä neuleen parissa!

1 kommentti: