sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Konduktöörin sukat

 Hei vaan!

Taas on parit sukantekeleet valmiina! Nämä ovat nyt ne edellisessä postauksessa kerrotun matkatarinan sukat eli menevät konduktöörille! Toivottavasti lämmittävät hänen jalkojaan ja mieltään! :) Itse en ole yllättäen tyytyväinen kumpiinkaan, mutta saavat kelvata. 

Lanka: Novita 7 veljestä Polkka (väri 837)
Puikot: 3,5 mm KnitPro Karbonz sukkapuikot
Malli: perussukka vahvennetulla kantapäällä
Koko: miesten 43-44
Kulutus: 122 g

Näihin sukkiin kokeilin ensimmäistä kertaa ostamiani KnitPron Karbonz hiilikuitupuikkoja. Ne ovat hurjan ihanat neuloa, mutta tosiasia on kuitenkin nyt enemmän neulottuani, että sormeni väsyvät noilla nopeammin kuin Kollagén kulmikkailla puikoilla. Silti niillä on vaan pakko neuloa kun ovat niin ihanat! 
Näissä sukissa suunnattomasti ärsyttää, että ne tuntuivat turhan isoilta kun mittasin ne valmistuttuaan, sekä se, että raidat näyttivät täsmäävän vaan kuinkas kävikään?! En halunnut katkoa lankaa kesken neulomisen, joten totesin, että eivät täsmää ja ei voi mitään. Toivottavasti konduktöörisetä tykkää näistä silti.


Lanka: Novita 7 veljestä Nostalgia (väri 090)
Puikot: 3,25 mm KnitPro Karbonz sukkapuikot
Malli: perussukka vahvennetulla kantapäällä ja korinpohjaneuleella (Basketcase, ravelry-linkki)
Koko: miesten 43-44
Kulutus: 127 g

Tämä lanka oli mielestäni harvinaisen kamalaa. Kerällä näytti ihan fiksulta, mutta neulepintana tuo on aika levotonta. Tuntui, että silmukat hyppivät silmissä teki mitä tahansa. Lisäksi päätin, että toisia ihan perussukkia en viitsi konduktöörisedälle tehdä, vaan piti keksiä jotain kikkailuja. Ravelryyn siis ja sieltä etsimään sopivaa pintaneuletta. 


Kuten kuvasta näkyy, sukat ovat mahdottomat kuvata tuon langan takia. Pintaneule ei näy mihinkään ja salaman kanssa kuvatessa ei saa selvää sitäkään vähää. Ensimmäinen ja viimeinen tutustuminen oli kyllä tuohon Nostalgiaan. Muut sävyt voisivat olla parempia, mutta tämä kyllä vei fiiliksen minulta ihan täysin.
Toivottavasti konduktöörisetä kuitenkin saa näistä iloa! Sukat aion kiikuttaa postiin heti huomenissa, kunhan keksin, mitä saatekirjeeseen raapustaisin!

Seuraavaksi jatkan Puro-Jussi-yhdistelmäprojektia, joka ei mennyt heti alkuunsakaan ihan niinkuin Strömsössä.... Katsotaan mitä niistä tulee vai tuleeko mitään! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti