maanantai 28. huhtikuuta 2014

Sukkaa pukkaa jälkeen kuukausien

Hei vaan kaikille!

Tiedän, edellisestä päivityksestä on iäisyys. Joulut ja talvet meni työkiireissä ja samoissa merkeissä olen jatkanut edelleen. Neuloa olen iltaisin ehtinyt, mutta bloggaaminen on jäänyt ihan tyystin. Pahoitteluni siitä.

Nyt kun olen kotona toipumassa umpilisäkkeen poistosta, voin tässä samalla istuskellessani laittaa kuvat viimeisimmistä tekeleistäni.

Aloitetaan. Puolistakaan en muista tarkempia speksejä ja suurin osa sukista on jo uusilla omistajillaan, mutta ainakin joitakin kuvia on tallella!


Tuttua pitsisukkaa taas kerran. Nämä menivät ystäväni äidille. Lankana 7 veljestä.


Pienen pieni babysukka, lankana 7-veljestä raita.


Toinen lastensukka, lankana 7-veljestä.Pintaneulesukkaa seiskaveikasta. Varsin kiva ja kaunis malli ja helppo tehdä. Ohje löytyi facebookin voihan villasukka! ryhmästä.Pakolliset "Antskut"! Seiskaveikkaa useammassa värissä ja koko n. 37-38.


Maariat seiskaveikasta. En tykännyt mallista. Valmiista sukista halusin niin nopeasti eroon, että unohdin mokomat kokonaan valmiina kuvata.


Raitablingbling sukkaa isoveikasta ja olikohan hileestä. Varsin kivat tuli! Koko n. 34-35.Tämä lanka oli ihanaa! Dropsin Big Fabel Print! Vahva kilpailija seiskaveikalle ainakin minun lankakaapissani! Tätä on saatava lisää! Koko 37.


Pitkästä aikaa varpaista varteen sukkaa. Lankana Knitting Roomin Anne. Varsin mukava lanka neuloa ja mielellään tuosta neulon lisääkin! Eri väriä löytyykin vielä kaapista. Koko 37-38.Pitkää polvisukkaa seiskaveikasta voihan villasukka! ryhmästä löytyneellä ohjeella. Näistä tuli niin ihanat, että päätin jättää ne itselleni ratsastussukiksi! Mun uudet lempparit!

Nyt on puikoilla raitasukkaa seiskaveikasta. Mitäpä sitä tässä toipuessa muutakaan tekisi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti