torstai 4. syyskuuta 2014

Sukkasato 2014!

No niin!

Taas on se aika vuodesta kun langat huutavat kilpaa päästä puikoille ja sukiksi!
Minähän sitten reippaana aloitin heti pikkuisilla sukilla!

Tässä postauksessa toki on myös sukkia, jotka ovat valmistuneet tässä samaan aikaan, mutta koska ne on aloitettu jo ennen satokauden alkua niin niitä ei lasketa satoon mukaan.

Aloitetaan.


Nämä pikkusukkaiset ovat siis ensimmäiset satoni aikaiset sukat. Väkersin nämä kummipojalle seiskaveikan uudesta raitalangasta. Tokikaan en kiireessäni ja neulomisinnossani näitä punninnut. Kokokin oli vähän epämääräinen, muistaakseni n. 23. Puikkoina 3,75 mm kulmikkaat Kollaget.


Koska olen jotenkin fiksoitunut Novitan pitsisukka malliin (selaa aiemmat postaukset) niin päätin sitten tekaista myös kummipojan isosiskolle sukkaset. Nämä ovat kokoa 29 ja hyvin onnistui ohjeen muokkaaminen pikkusukkaan sopivaksi! Näistä tuli varsin suloiset! Lankana 7 veljestä ja puikkoina nuo luottopuikot, 3,75 mm Kollaget.


Kaameimmat viimeiseksi. Pihlajanmarja-karkkisukat. Yök. Ei siis karkit vaan sukat. Nämä epäonnistuivat täydellisesti. Olivat suorastaan tuskaiset tehdä. Viimeistään nyt olen tullut siihen lopputulokseen, että minä en ole kirjoneuleiden tekijä ja sillä hyvä. Nämä ovat menossa ystävän aviopuolisolle. En olisi tuollaista jälkeä tahtonut edes antaa eteenpäin, mutta hän ne kuitenkin vakaasti halusi. Nimesi ne kettunanna-sukiksi.
Lankana 7 veljestä.

Pahoittelen surkeaa kuvanlaatua. Olisi pitänyt ymmärtää ehkä laittaa asuntoon myös valot päälle ennen kuvaamista.....

Näillä mennään ja toivottavasti saan sadon aikana paljon sukkia valmiiksi! Nyt puikoilla on Elinan Pitsiunelmat ja voin kertoa että näiden tekeminen se vasta kestääkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti