tiistai 14. lokakuuta 2014

Voihan seepra ja sen raidat!

Täällä jälleen! 
Kylläpä taas on kestänytkin saada blogattua. Hirveä kiirus ja hoppu olevinaan koko ajan. Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan! ;)
Lanka: Novita 7 veljestä ja Novita 7 veljestä Viidakko (seepra)

Puikot: 3,5 mm Knitpro kulmikkaat
Koko: miesten 43
Malli: perussukka vahvennetulla kantapäällä


Lankana tuo Viidakko oli varsin normin oloista. Olin kuullut sen olevan hyvin karkeaa ja jopa inhottavaa neuloa, mutta en huomannut eroa veikan mustaan lankaan, joka sekin on omalla tavallaan hyvin karkeaa.Näiden valmistuminen tuntui kestävän iäisyyden. Jotenkin minulla perussukka meinaa tökkiä oikein huolella ja varsinkin kun miesten sukkaa saa neuloa ja neuloa ja neuloa. Neulon kyllä nopeasti mutta näiden kanssa meinasi iskeä neuleblaah. Valmistuivat kuitenkin ja lähtevät uudelle omistajalleen hetimmiten.Tässä lisäksi viime postauksessa lupaamani kuvat Elinan Pitsiunelmista. Kuva sisältää kissaeläimen! :)

Nämä ovat kyllä edelleen kivat! Seuraavalla kerralla pitää ehdottomasti tehdä napakammat ja muistaa pujottaa ohut kuminauha varren yläreunaan. Nyt se valuvat saajallaan nopeasti nilkkoihin. Harmi, mutta ongelma korjaantuu kun pääsee nauhakauppaan! Pidän mallista kovasti vaikka ensin tuntuikin tuskaiselta tuo toteuttaminen!


3 kommenttia:

 1. Aivan ihanat pitsiunelmat. Väri ja malli, kaikki! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania sukkia molemmat!! Itekin oon tosta seeprasta tehny, ja tuli kans kivat, vaikkei terveeltä seepralta näytäkään :'D
  + Sulonen kisuli siel! :)♥

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat. Takaosan yksityiskohta on erityisen kaunis.

  VastaaPoista