keskiviikko 1. elokuuta 2012

Buzzador kampanja: Viaplay

Pääsin mukaan Buzzador kampanjaan, jonka kohteena on Viaplayn (www.viaplay.fi) iPad sovellus.


Buzzador on henkilö, joka testaa tuotetta tai palvelua ja kertoo siitä eteenpäin oman rehellisen mielipiteensä. Joissakin kampanjoissa Buzzador antaa myös näytteitä tuotteista ystävilleen, jotka voivat ilman veloitusta testata uutta tuotetta. Tämän jälkeen he kertovat minulle mielipiteensä, jotka kokoan yhteen ja loppuraportoin. Kaikki tämä on aina ilmaista! Ei siis mikään verkostomarkkinointi- tai huijaus!


Todellakin, käynnissä on nyt Viaplayn iPad kampanja. Tässä kampanjassa testaamme sovelluksen toimivuutta. Itselleni koko iPad on uusi tuttavuus, koska olen välttänyt omppua viimeiseen asti ja tuokin kyseinen iPad on puolisoni. Itse vain saan käyttää kyseistä laitetta.


Olen katsonut Viaplay palvelusta nyt useita elokuvia sekä tv-sarjoja! Palvelu on toiminut hienosti lukuunottamatta sitä, että se vaatii todella hyvän nettiyhteyden. Välillä ongelmia on ollut jopa wi-fi yhteyden kanssa ja alle 3G yhteyden palvelu ei näytä kuvaa laisinkaan. Hyvää palvelussa on kuvanlaatu, nopea latautumien ja ohjelmissa ei ole mainoksia laisinkaan. Lisäksi osan elokuvista voit ladata myöhemmin katsottavaksi. Tällöin latauksesta on aikaa katsoa kyseistä elokuvaa tai sarjaa 30 päivää. Kaikissa elokuvissa ja sarjoissa ei ole vielä mobiilipalvelussa suomenkielisiä tekstityksiä, mutta asia lienee työnalla. Kerran luoduilla tunnuksilla voi siis palvelua käyttää ihan normaalilla tietokoneellakin! Palveluun toivoisin enemmän tv-sarjoja. Nyt niitä on siellä elokuvien määrään verrattuna todella vähän. Käytettävissä on siis n. 1500 elokuvaa uutuuksista klassikoihin ja lisäksi tv-sarjoja. Myös urheilun katsominen on Viaplay-palvelussa mahdollista!


Lempisarjani löytyi palvelusta myös! Kyseessä siis Miehen puolikkaat eli Two and a half men-sarja. Katsoin kokonaisen tuotantokauden muutamassa päivässä!


                                                             (kuva googlesta!)


Lisäksi olen katsonut palvelusta jo seuraavat elokuvat:


                                                              (kuva googlesta!)


The Roommate-elokuvan latasin kotona ennen reissuun lähtöä! Junassa oli näppärä saada aika kulumaan elokuvaa katsellen! Erittäin kätevää! Lisäksi ei tarvinnut raahata mukana läppäriä vaan iPad kulki kevyesti mukana!


                                                                (kuva googlesta!)


Tämän elokuvan latasin paluumatkalle. Tosin osa jäi katsomatta, koska ei ollut oikein sitä, mitä toivoin sen olevan. Kuten varmaan jo tästä huomaa, katson paljon kauhuelokuvia.


                                                               (kuva googlesta!)


Tällainen älytön komedia oli välillä ihan virkistävä, vaikkakin jo jotenkin niin nähty tarina. Liikaa Scary Movieta kopioitu.


Tässä nyt alkuun muutamia juttuja, joita olen katsellut Viaplayn palvelusta! Kaikki tämä, hinnat ja paljon lisätietoa löytyy osoitteesta: Viaplay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti