perjantai 10. elokuuta 2012

Sukkasato 2012 alkaa ihan kohta!

Eilen Kotilatoon tuli ilmoitus, että myös tälle vuodelle järjestetään Sukkasato! Olin ihan innoissani ja heti tietenkin piti ilmoittautua mukaan. Sitä en tiedä, kuinka paljon ehdin neulomaan, mutta mukavaa touhua se on silti.

Jos jollekin Sukkasato on vielä uusi asia, niin tässä pieni tietoisku.
Sukkasadossa siis neulotaan 2 kk ajan sukkia jokainen omaan tahtiinsa. Sukat blogataan Kotiladon alablogiin, johon sinut on kutsuttu sen jälkeen kun olet ilmoittautunut. Kerran viikossa, aina samana päivänä, kaikkien valmistuneet sukat lasketaan yhteen! Satoon kerätään myös muitakin käpälän lämmittimiä, kuten tossuja, säärystimiä ym.

Sadon lopussa lasketaan lopputulos ja taputetaan itseämme selkään hyvästä työstä! :)
Viime vuoden sukkasadossa oli jaossa myös arvontapalkintoja, joihin jokaisella oli samanlainen mahdollisuus. Tänä vuonna palkintoja ei arvota laisinkaan vaan neulomme ihan omaksi iloksemme! :)
Alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumaan, jos haluat kovasti neuloa sukkia yhteisessä seurassa! :) Itse olen ollut mukana nyt useampana vuotena, ja aina se on ollut yhtä hauskaa! Määristä ei tarvitse stressata, koska tämä ei ole mikään kilpailu! :)

Tästä Sukkasadon Kotilatoon!


Kuvien saamiseksi ulos kortilta taistelen edelleen. Eilen taistelin puolitoista tuntia ja totesin, että nyt tarvitsen viisaamman apua. Toimitan siis korttini atk-nero ystävälleni ja hän lupasi katsoa missä mättää heti kun ehtii! Toivottavasti kuvat saan siirrettyä vielä kortilta, koska nuo 2 neulomani sukat ovat mielestäni kauniit ja niissä olen käyttänyt mallia, jota en ole ennen neulonut. Harmi, etten kiireessä sukkia luovuttaessani muistanut niitä punnita, joten kulutusta en tiedä, mutta pääasia olisi, että kuvat saisin talteen. Pidetään peukkuja, että onnistuu! :)

Uusia sukkia on jälleen puikoilla! Katsotaan millaista vauhtia saan niitä valmiiksi! :)

1 kommentti:

  1. Ilmoittauduin minäkin Sukkasatoon ja lähdin sieltä blogikierrokselle. :)

    VastaaPoista