torstai 9. elokuuta 2012

Punaiset pikkusukat Isoveljestä

Tässä välityönä tekaisin ystävän tyttärelle punaiset sukat Isoveljestä! Suhteellisen nopsa on neuloa tuo Isoveli kun se on niin hirmuisen paksua. Ystävä oli itse ostanut ja valinnut langat, minä suoritin vaan toteutus-osan. 
Lanka: Novita Isoveli (poistoväri)
Puikot: 4 mm ebenpuiset sukkapuikot
Koko: 24
Malli: perussukka vahvennetulla kantapäällä
Kulutus: 57 g

Laitoin näihin pikkusukkiin vain 7 silmukkaa/puikko ja oikein sopivan kokoisilta näyttäisivät. Toki käyttäjä itse sitten kertonee, olivatko sellaiset kuin pitikin!

Näiden lisäksi olen neulonut 2 paria muitakin sukkia, mutta tällä hetkellä poden pientä kuvansiirto-ongelmaa. Otin kuvat sukista kännykällä, jonka jälkeen ukkonen tuon puhelimen pisti sekaisin ja hommasin tilalle uudemman puhelaitteen. Nytpä sitten uudessa puhelimessa ei olekaan enää korttipaikkaa ja tietenkin ottamani kuvat ovat muistikortilla. Lisäksi meidän muistikorttiadapteri ei toimi, joten saan kuvat ulos vasta kun saan toimivia laitteita lainaan. Siihen asti nuo sukat odottelevat postausta, koska en tahdo tehdä kuvatonta postausta ja varsinkin kun omasta mielestäni sukat olivat ihan kauniit!

Näillä kuitenkin päästiin sukkakausi alkuun! Neuleblaah vaivaa välillä edelleen ja taas kun työt alkavat niin neulonta vähenee. Lomaa ei ole enää jäljellä kuin nämä pari päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti