tiistai 23. huhtikuuta 2013

Buzzador: Maxim Sports urheiluravinteet, osa 2.

Hellurei vaan!

Täällä jälleen! Hiukan kesti tämän postauksen teko, koska viikonloppu ja alkuviikko on ollut taas melkoista matalalentoa.

Kävin viime viikollakin useamman kerran salilla ja testailin nyt seuraavia tuotteita:

Maxim hypotonic sports drink

Maxim energy bar

Maxim after training bar

Hypotonic sports drink suoraan sanottuna epäilytti huimasti. Olen todella huono juomaan yhtään mitään, mikä maistuu mielestäni oudolta/pahalta/epäilyttävältä. Tuo oli kuitenkin uskomaton poikkeus sääntöön! Ensimmäinen hörppy mietitytti mutta sen jälkeen juomaa alkoi kulua hyvää tahtia! Tuota tulee juotua huomattavasti enemmän kuin vettä! Ja se on jo paljon se! Treenin aikana juon 750 ml kyseistä juomaa ja se nesteyttää loistavasti! Erityisen kiitollinen olin tuosta juomasta Sh´Bam tunnilla, jossa hikoilen todella paljon! Uskomaton tuote ja tätä ostetaan kotiin tuon purkin jälkeen lisää!

Ennen treeniä söin myös Energy Barin, makuna Sweet and Salty. Maku kuulosti hyvinkin epäilyttävältä, joten pieni peikko nosti taas päätään. Eka puraisu ja toteamus, että maistuu todellakin ihan samalta kuin Snickers! Helposti meni koko patukka ja treeni kulki! Energiaa todellakin tuli!

Treenin jälkeen söin vielä after training bar patukan. Makuna oli tällä kertaa dark chocolate. Se hiukan meinasi tökkiä, koska tumma suklaa ei edelleenkään ole lempparini. Kuitenkin nämä kaikki 3 tuotetta yhdessä pitivät taas huolen siitä, että lihakset eivät olleet kipeät treenin jälkeisinä päivinä vaikka useina päivinä viime viikolla salilla kävinkin ja suunnilleen samalla combolla, eri makuvariaatioilla tuotteita nautinkin.

Voin edelleen suositella kaikille lämpimästi!

Muistattehan vierailla Maxim Sportsin sivuilla tutustumassa tuotteisiin! :)

Lisää treeniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti