lauantai 13. huhtikuuta 2013

Maxim-urheiluravinne Buzzador kampanja!

Pääsin taas pitkästä aikaa mukaan Buzzador-kampanjaan! Eipä olisi parempi tuuri voinut käydä kun aloitin salilla käymisen niin Buzzadorilta tuli kampanjakutsu Maxim urheiluravinnekampanjaan!

Kertauksen vuoksi vähän taustoja Buzzador-toiminnasta. 
Buzzador on henkilö, joka testaa erilaisia tuotteita maksutta ja kertoo niistä mielipiteensä tuotteiden valmistajalle. Lisäksi Buzzador kertoo testaamistaan tuotteista myös ystävilleen, sosiaalisessa mediassa ja omassa blogissaan, riippuen kampanjan piirteestä. Tässä kampanjassa bloggaan kokemuksiani saamistani tuotteista.
Tällainen paketti kotiin tuli kokeiltavaksi ihan ilman mitään kuluja!


Kuten kuvasta näkyy, tavaraa tuli todella paljon ja olin ihan riemuissani! En ole koskaan ennen oikein "uskonut" noihin urheiluravinteisiin enkä niitä liiemmin itselleni ole ostellut, mutta nyt oli tilaisuus kokeilla vaikuttavatko ne mitenkään. Lisäksi erittäin tarpeeseen tuli tuo kiva juomapullo! Sellainen olisi pitänyt ostaa jokatapauksessa!

Täältä löytyy paljon lisää tietoa kyseisestä merkistä ja tuotteista: www.maximsports.fi

Menin siis normaalisti salille töiden jälkeen. Minulla on ollut ongelmana se, että lihaskuntoni on olematon, joten lihakset kipeytyvät TODELLA pahasti jokaisen treenin jälkeen ja 2. päivä treenistä olen monesti niin kipeä, etten pysty nousemaan esim. portaita tai istumaan alas ottamatta tukea. Se kertoo, miten huonossa kunnossa oikeasti olen. Toivon, että treenin avulla kokonaishyvinvointi parantuu lihaskunnon ohella.

Matkalla salille söin Maxim energy bar patukan, jonka maku oli Caramel. Se oli tosi hyvänmakuinen ja meni melkein karkista! Sitä kovasti ihmettelin, koska ne energiapatukat, joita olen aiemmin maistanut olivat hyvinkin hankalia koostumukseltaan syödä. Tämä oli positiivinen poikkeus ja kuten mainitsin, todella hyvänmakuinen! Maistoin myös banaaninmakuista energy baria, mutta koska vierastan banaanin makua missään muussa kuin itse banaanissa, siitä ei tullut lemppariani. 

Treenin aikana testasin noita Total hydration poretabletteja. Niitä sekoitetaan veteen (750 ml) 3 tablettia. Makuna oli appelsiini. Maku oli ihan ok, mutta juomasta tuli jotenkin todella suolaisen oloista, joka haittasi minua aika paljon. Appelsiinin maku peittyi "suolaisuuden" alle ehkä hieman liikaa. Annoin maistiaiset myös miehelleni ja hän taas piti tuotteen mausta. Meillä on selvästi erilaiset makumieltymykset!

Treenin jälkeen söi vielä After training bar patukan, makuna hasselpähkinä. Siinä päällä on tummaa suklaata. Tumma suklaa on mulle jostain syystä peikko, enkä ole siitä milloinkaan liiemmin pitänyt. Tässä se kuitenkin meni helposti ja naureskelinkin matkalla kotiin, että nyt on testailtu kyllä huolella yhdelle salikäynnille. Naureskelin vielä, että nyt se nähdään miten nämä tehoavat ja pääsenkö taas kävelemään seuraavina päivinä laisinkaan.
Vaan kuinka kävikään.... Illalla jalat olivat väsyneen oloiset, kuten treenin jälkeen kuuluukin (minulla siis alakropan treenipäivä). Seuraavana aamuna heräsin hiukan pelonsekaisin fiiliksin ja kömmin sängystä ylös. Jäin ihmeissäni seisomaan sängyn viereen. Jalat olivat ihan omani, ei kipuja tai kolotuksia missään suunnassa! Olin todellakin ihmeissäni ja ajattelin, että sieltä ne lihaskivut vielä tulevat, koska toinen päivä on vasta se pahin. Mutta ei, kipuja ei näkynyt eikä kuulunut. Se jäätävä nälkä, mikä yleensä myös treenin jälkeen tulee tasoittui huomiota herättävän paljon, enkä rohmunnut ruokaa kuin pieni possu.

Tähän astisilla kokemuksilla voin sanoa, että minulle nuo ainakin toimivat. Voin siis perua epäilykseni siitä, että kaikki urheiluravinteet ovat höpöhöpöä. Olen jo nyt todellakin erimieltä! Katsotaan kuinka käy ensi viikolla seuraavan treenin yhteydessä! Näillä kokemuksilla voin jo suositella Maxim-urheiluravinnetuotteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti