lauantai 13. huhtikuuta 2013

Usva-sukat

Hei vaan!

Nyt on ollut neulontatahti taas huomattavasti hitaampaa. Salilla käynti vie aikaa ja yritän kyllä neuloa aina kun ehtii ja kun nivelet antavat neuloa. Töiden lisäksi vaan on vielä myös kotityöt ja oikeastaan viikonloput on ainoat rauhalliset ajat neulomiseen. Sanonta suutarin lapsella ei ole kenkiä, täsmää myös meillä. Villasukkamaanikon miehellä ei ole sukkia. Tai no on sillä yhdet, mutta pitäähän ne varasukatkin olla. Mies itse valitsi sekä langan että värin ja minä sitten neuloin. Tällaiset tuli:


Lanka: Novita Usva
Puikot: 3,5 mm Karbonz hiilikuitupuikot
Malli: perussukka vahvennetulla kantapäällä
Koko: miesten 41-42
Kulutus: 106 g

Usva oli uusi tuttavuus ja ongelmiahan sen kanssa tuli. Juuri niin mun tuuria.... Lähetin Novitallekin kuvan, kun tuon Usvan paksuusvaihtelu oli luokkaa virkkauslanka versus isoveli. Ei kuulema saa olla noin suuria heittoja paksuudessa kuin mitä mun kerässäni oli. Lähettivät korvaukseksi 2 uutta kerää samaa väriä tilalle! Olin kiitollinen! :) Kuten tuosta toisesta sukasta näkyy niin juurikin typerästi alkoi tuo väri kun otin langan kerän sisältä. Tuli turhan selvä raja. Miestä asia ei tuntunut millään muotoa häiritsevän, joten en saanut lupaa purkaa :D

Nyt on taas näiden jälkeen yllätyksellisesti puikoilla pitsisukat numero jotain :D Tällä kertaa kuitenkin hempeämmän värisestä langasta. Ovat tilaustyö ja toivottavasti saisin ne nopsasti valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti